V današnjih časih je urejena lastnina še kako pomembna. Je pa tudi zelo ranljiva.

Vpis lastništva, spremembe lastništva in drugih pravic v zemljiško knjigo je temeljnega in bistvenega pomena.  V postopkih veljajo številna pravila, ki jih dobro poznajo le strokovnjaki, tako se je med drugim potrebno zavedati tudi dejstva, da se na podlagi pravnega posla lastninska pravica pridobi šele z vpisom v zemljiško knjigo.
Seveda lahko tudi zemljiškoknjižne postopke in vpise brez skrbi prepustite nam in našim strokovnjakom.

Napravo odlikuje nemška kakovost in izredna zmogljivost. Idealen za hitro sušenje ometa, estrihov, talnih oblog, sušenje po izlivu vode,... Odpravi vonj po plesni.

Primeren za garaže, pisarne in predvsem za gradbišča!

Primeren je tudi za uporabo na gradbiščih. Je robusten, a glede na svojo velikost in zmogljivost enostaven za premikanje. 2 osebi ga z lahkoto naložita v nekoliko večji avto s spuščenimi sedeži.

  • SPECIFIKACIJE:
  • do 120 L vode v 24ih urah
  • priklopna moč 1790 W
  • teža: 64 kg
  • dimenzije (V x Š x G): 1110 x 586 x 436 mm
  • CENA NAJEMA:
  • 20 EUR / dan
  • vikend (prevzem v petek do 15. ure, vračilo v ponedeljek do 14. ure): 40 EUR
  • več kot 3 dnevna izposoja: 15 EUR / dan
  • več kot 5 dnevna izposoja: 12 EUR / dan

Prevzem na sedežu podjetja Grad d.o.o., Prešernova ul. 4, Tolmin. Potrebna je predhodna najava.

Vzdrževanje večstanovanjske stavbe je po 25. členu Stvarno pravnega zakonika sklepanje in izvrševanje poslov, ki so potrebni za to, da se ohranjajo pogoji za bivanje in osnovni namen večstanovanjske stavbe kot celote. Za vzdrževanje se šteje izvedba vseh del v skladu s predpisi o graditvi objektov ter zagotavljanje delovanja sistemov varstva pred požarom in drugih ukrepov za zaščito in reševanje.

Pravilno in redno vzdrževanje je za ohranjanje vrednosti in vitalnosti nepremičnin zelo pomembno. Za kvalitetna hišniška in servisna dela sodelujemo s preizkušenimi zunanjimi podizvajalci.

Potrebuje vaše stanovanje, poslovni prostor, hiša, garaža, večstanovanjska ali poslovna stavba temeljito prenovo? Ali bi radi samo zamenjali ali popravili streho, obnovili fasado, zamenjali okna, vrata, prepleskali stopnišče,…?

Organizacijo obnovitvenih in vzdrževalnih del lahko prepustite nam in našim dolgoletnim izkušnjam.

Čisto in urejeno okolje je pomembnejše, kot se nam v hitrem tempu vsakdana morda zdi. Od tega je odvisno vaše zdravje, počutje, pa tudi vtis, ki ga o vas dobijo obiskovalci ali poslovni partnerji.

Čisto in urejeno okolje pa ni samoumevno. Od nas namreč terja kar nekaj časa, orodja in idej, v večstanovanjskih in poslovnih prostorih pa veliko sodelovanja in usklajevanja.

Če vas to delo veseli in v njem uživate, ga prepuščamo. V kolikor pa čas raje porabite za druge stvari, čiščenje in urejanje skupnih prostorov in funkcionalnega zemljišča prepustite nam. Za ponudbo nas kontaktirajte.